Hirdetés

Első veszprémi Futsalzene Fesztivál! :)

Első veszprémi Futsalzene Fesztivál! :)

2020. augusztus 03. - 14:50
0 komment

 

Fesztiválok nem, de sportesemények rendezhetők augusztusban is. Nem lennénk ugyanakkor veszprémiek, ha nem találnánk meg a kiskapukat. A sikeres zenei fesztivál szervezőjét, Bürököt sikerült is elérnie a Veszpresszónak.

Hirdetés

– Mi lesz most?

– Csak semmi pánik. Erre is készültünk. Megrendezzük az első Futsalzene Fesztivált.

– Érdekesen hangzik. Hogyan valósítják meg?

– A Kossuth utcán kijelöljük a színpadokat, jaj, bocsánat, a pályákat, s minden pálya mellé egy zenekart is felvonultatunk. Így csinálják a libernyákok is Amerikában. Láttam a múltkor a jútyúbon, hogy valami fúvószenekar játszott egy amerikaifoci-meccs alatt.

– Akkor ezek szerint pompomlányok is lesznek?

– Szerettünk volna, de őfelsége, első O. P. a primae noctis jogát ki szerette volna terjeszteni rájuk is, és ők nem vállalták. De sebaj, a tanácselnök-helyettes fogja átadni a díjakat.

– Amikor azt mondta, hogy már készültek erre az opcióra, mire gondolt?

– Ejnye, hát maga nem olvassa pártunk hű katonáinak a Facebook-oldalát? Mit gondol, miért az a sok műfüves buszmegálló?! Az ott felhasznált műfű lesz a pálya, amit majd újra fel tudunk használni bármire. Most épp buszmegállóban virít, majd jön a fesztiválra, de egészen az EKF-ig ki fog tartani. Megsúgom, a műfű amúgy az EKF-projekt része. Kaptunk rá pénzt Brüsszelből.

– Apropó, pénz. Ki finanszírozza az első Futsalzene Fesztivált?

– A torna fővédnöke Szígyártó Péter, aki a Dunakeszi játékosa. Amikor tárgyaltam vele, biztosított, hogy lesz sok TAO-pénz, mert úgy irányítják majd. Nem tudom, hogy mi az a TAO, biztos valami mocskos multi, ha ennyi pénze van. De inkább adja nekünk, mint hogy kivigye az országból.

– Más érdekességet tud esetleg említeni?

– Természetesen. Nagyon egyedi program várja mind a résztvevőket, mind a nézőket.

Mivel a meccsek között nem lesz idő bemelegíteniük a játékosoknak, a meccsek előtt mindenki felül a V-Busz egyik járatára. Higgye el, kapkodni fogják a levegőt az aranylábúak.

A másik újítás a programban a dupla körforgalom bevonása a mérkőzésekbe. Tengóbemutatót fognak tartani, s minden pont után szivecskét fognak formálni a kezükből, és mutatják majd a kórház felé. Újdonság még, hogy mivel sportrendezvényen nincs alkohol, ezért Gulyás Gergely háziszörpjeiből rendezünk kóstolót.

– Várható esetleg díszvendég is?

– Kettő nagyon fontos vendégünk lesz. A fociválogatott diplomatája, Dzsudzsák Balázs fogja az összes meccsen elvégezni a kezdőrúgást, de ide várjuk az azeri Ramil Safarov urat is, akiről nagyon keveset tudok, de a Tibor azt mondta, hogy neki valami barátja. Azt mondja, hogy a srácnak olyan éles a szeme, mint a balta. Bármit is jelentsen ez, de ő is itt lesz.

--------

(Azért még ne írják be a naptárukba a fesztivál időpontját, mert bár azon sem lepődnénk meg, ha egy hasonló ötlet kipattanna valakinek a fejéből, mi csak viccnek szántuk. Ugyanakkor néhány utalás az írásban inkább sírva röhögős...)

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások