Hirdetés

Előállította a rendőrség azt a személyt, aki megzavarta Jakab fórumát

Előállította a rendőrség azt a személyt, aki megzavarta Jakab fórumát

2021. szeptember 10. - 13:50
0 komment

 

A fideszes propaganda az ellenkezőjétől volt hangos.

Facebook fotó

Hirdetés

A kormány propagandát az az állítólagos hír járta be, hogy Jakab Péter egyik utcafórumán, a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének állítólagos testőre földre rántott egy érdeklődőt. Jakab sietve reagált a vádakra, és egyértelművé tette, hogy neki nincs is testőre. Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy "az egész nép a testőröm".

Kiderült, hogy az állítólagos sértett az a Rubi Gergely, aki korábban a Jobbik parlamenti képviselője volt. Sneider Tamás a Jobbik Jakabot megelőző elnöke a Facebook-oldalán arról írt, hogy Rubi már Vona Gábor 2018-as kampányában zavart meg utcafórumokat. Feltehetően most is ez történt. Bár Rubi a Magyar Nemzetnek úgy nyilatkozott, mintha őt érte volna atrocitás, a Jakab ezzel ellentétesen számolt be az eseményről: "zaklatta a választókat, majd megrúgta a munkatársamat".

A Blikknek a Jobbik a következőt nyilatkozta: "A rendőrség a garázda cselekmény után előállította a rendbontót. Jakab Péternek nincsenek testőrei, a felvételen az látható, hogy a fórum lebonyolításáért felelős egyik rendezvénybiztosító tette a dolgát". A megyei rendőrfőkapitányság megerősítette ezt az állítást, és elmondták, hogy eddig nem történt gyanúsítotti kihallgatás ebben az ügyben. A Jobbik a lapnak még hozzátette: „Az esetről mindent elárul, hogy a helyszínen jelen lévő rendőrség nem a rendezvénybiztosítókat, hanem a rendbontót állította elő.”

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások