Hirdetés

Ellopták egy táska tartalmát a mentőkocsiból Révfülöpön

Ellopták egy táska tartalmát a mentőkocsiból Révfülöpön

2020. augusztus 23. - 10:28
0 komment

 

Miközben a mentők egy beteget láttak el péntek délután a révfülöpi strand vitorláskikötői részénél, valaki kilopta egy táska tartalmát a mentőautóból, többek között az egyik szolgálatot teljesítő mentő személyes tárgyait is. 

Forrás: Facebook/Kovács Mihály

Hirdetés

Az ügyben feljelentést tettek a Tapolcai Rendőrkapitányságon, de az érintett mentős a Facebookon is segítséget kért:

Aki tud kérem segítsen!❗️❗️❗️
2020 .08. 21-én Badacsonytomaj mentési ponton teljesítettünk szolgálatot.
Vélhetően tegnap délután szolgálatteljesítés alatt, miközben a révfülöpi strand vitorlás kikötői részénél beteget láttunk el ismeretlen személy, személyek a mentő gépkocsiból kilopták a benne található táska tartalmàt. Közöttük a személyes tárgyaimat tartalmazót is, benne az Iphone 11 típusú mobiltelefonommal, melyben fontos telefonszámok és számomra értékes családi fotók voltak.
Kérek mindenkit, aki az esettel kapcsolatosan esetleg látott valamit, bármilyen információja van jelezze nekem vagy a Tapolcai Rendőrkapitányság irányába.
Ha esetleg ezen sorokat olvassa, aki arra vetemedett, hogy egy betegért siető mentőautóból lop, az jelentkezzen, mert a rendőrök gőzerővel nyomoznak.
Ezen felül pedig szégyellje magát, a bajtársakkal töltött kettő nap folyamatos szolgálat után sikerült a mai előretervezett szabadidős programot is tönkre tennie.
A segítséget és a megosztásokat köszönöm!" – írta Kovács Mihály.

Frissítve:

Kovács Mihály vasárnap kora délután az alábbiakat közölte a Facebookon:

Örömteli hírt szeretnék megosztani minden ismerősömmel és a telefon eltűnésével kapcsolatos megosztókkal! A mai napon 11:33-kor kaptam a hírt,hogy a telefonomat a mentési ponthoz közeli étterem parkolójában megtalàlta egy vendég, aki az étteremben a készüléket leadta. A telefon màr a bajtàrsaimnàl van, a töltő sajnos nem került elő, de mindenképpen pozitív vége lett a történetnek! Köszönöm mindenkinek a megosztàst, sajnos a megtalàló személyét nem sikerült megtudni, de természetesen Őt is köszönet illeti!"

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

 


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások