Hirdetés

Egymásnak ellentmondó posztok, ez jellemezte Orbánt a Facebookon is

Egymásnak ellentmondó posztok, ez jellemezte Orbánt a Facebookon is

2022. március 28. - 07:19
0 komment

 

Márki-Zay Péter közben magasan megdöntötte egyéni csúcsát.

Facebook fotó

Hirdetés

Hatalmas egyéni csúccsal fordult rá az ellenzéki miniszterelnök-jelölt a Facebookon a választás előtti utolsó hétre. 441 ezer lájkot gyűjtött össze, amely összességében is kimagasló teljesítmény. Márki-Zay Péter a sikerét annak köszönheti, hogy rengeteg tartalmat osztott meg közösségi médiás felületén, ráadásul egy napra a felesége, Márki-Zayné Vincze Felícia vette át tőle oldalának kezelését.

Sokáig az ellenzéki miniszterelnök-jelölt vezetett is a hatalmas passzív követőtáborral rendelkező Orbán Viktorral szemben, aki csak annak köszönhette végül is első helyezését, hogy újra megosztott egy képet, amelyet már március 15-én is. Egy Schwarzeneggerrel pózolósat. A poszt érdekessége az, hogy üzenete teljesen ellentmondásos a mostanában kommunikált fideszes üzenetekkel. A "terminátorként harcolunk" felirat nem vág egybe a béke galamb imázzsal, amit most el akarna magáról hitetni Orbán, arról nem is beszélve, hogy a volt kaliforniai szenátor nem épp ugyanazt gondolja most a világról, mint a magyar miniszterelnök.

Annak kérdésességét, hogy lehet-e Facebookon választást nyerni, legjobban mutatja Aradszki András meglepő sikeressége. A KDNP-s politikus az érdi választókörzetben indul, amelynek egyértelmű esélye az ellenzéki Bősz Anett, aki viszont sehol sincs a lájkbajnokság versenyében, miközben Aradszki összességében az előkelő hatodik helyet szerezte meg. Már csak pár nap, és meglátjuk, mit jelenthet ez majd neki szavazatokban.

A Telex nyomán


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások