Hirdetés

Egyértelmű Gattyánék fideszes kötődése

Egyértelmű Gattyánék fideszes kötődése

2022. január 26. - 11:06
0 komment

 

A Válasz Online hét pontban foglalta össze a kapcsolódásokat.

Facebook fotó

Hirdetés

Korábban a Telexnek a hirtelen politikai pályára tért Gattyán György úgy nyilatkozott, hogy "Nekünk nincs kapcsolódási pontunk a NER-hez". A Válasz Online hét pontban igyekezett megcáfolni ezt az állítást.

Az első pont szerint Rogán körei jelen vannak a Netlockban. Rogán Antalhoz a lakáslottón keresztül kapcsolódó Carion-csoport kezeli a Colombus tőkealapot, amelyet szintén a NER-hez kötődő Eximbank forrásaiból töltötték fel. A Gattyán György tulajdonolta Netlock Kft. ebből a magántőkealapból kapott 900 millió forintot.

A második pont szerint Gattyán György most bejegyzett mozgalma, a Megoldás Mozgalom programtanácsának elnöke, Szatmári Péter. Szatmári a Fidesz pártalapítványa és a jegybank által finanszírozott Polgári Szemle folyóirat szerkesztőbizottságának a tagja.

A harmadik pontban a Válasz Online azt emlegeti fel, hogy Rahimkulov-kapcsolat található a Megoldás Mozgalom alelnökénél. A magyar-orosz Rahimkulov család számos ügyletben vesz részt, amely családhoz több szálon kötődik az a Huszár Viktor, aki a Megoldás Mozgalom alelnöke.

A negyedik pontban egy másik orosz kapcsolatot is megnevez az újság. A Putyinnal jó barátságot ápoló Marius Vizert, aki a Gattyán-Huszár féle Nemzetközi Teqball Szövetség főtitkára.

Ötödik pontban magáról a teqball szövetségről ír a lap. A korábban a Gattyán édesapja által vezetett Nemzetközi Teqball Szövetséget most Janó Márk Ádám vezeti, aki a Miniszterelnökség közigazgatási államtitkára.

Hatos pontként a Docler és a Gránit Bank kapcsolatát hozza föl a Válasz Online. A Gattyán cége, a Docler csoport sorra vásárolja fel az egykori SZOT-szálló lakásait, amelyeket a most Tiborczhoz kerülő Gránit Bank jelzáloga terheli.

Végül Huszár Viktár további fideszes kötődéseit sorolja fel a portál. Gattyán politikai mozgalma alelnökének ugyanis számos fideszes potentáttal van közös vállalkozása.

Via Válasz Online


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások