Hirdetés

Egy topmenedzser milliókkal támogatta az előválasztás lebonyolítását

Egy topmenedzser milliókkal támogatta az előválasztás lebonyolítását

2021. szeptember 15. - 07:21
0 komment

 

Gauder Milán nem a pártokat, hanem az A Hang civil szervezetet segítette meg.

Forbes.hu

Hirdetés

Gauder Milán, a Mastercard globális kártyaelfogadásért felelős vezetője a Forbes-hoz eljuttatott közleménye szerint 7 millió forinttal támogatta az előválasztás lebonyolítását. A topmenedzser nem a pártoknak, hanem az előválasztás technikai részleteiért felelős A Hang civil szervezetet segítette ezzel az összeggel, amely így annak közösségi finanszírozási kampányának legnagyobb adománya.

"A demokrácia akkor működik a legjobban, ha sokan és aktívan vesznek részt benne. Ha hallatjuk aHangunkat és megvitatjuk közös ügyeinket. Az előválasztás és az azt megelőző diskurzus ma azt a szellemi, közéleti pezsgést hozhatja el, ami régen a parlamenti választásokkor volt Magyarországon. Ez az új első forduló. Az ezt körülvevő viták, vélemények ütköztetése megadja a lehetőséget, hogy az emberek újra bekapcsolódhassanak az országos szintű közügyekbe, tájékozódjanak és megalapozott döntést hozzanak jövő tavasszal. Erre érdemes költeni és kiállni mellette" - írta közleményében Gauder.

Az A Hang fundraising kampányában 50 millió forintot tűzott ki célul. Gaudernek hála már 43 millió forintnál tartanak, az eddigi top adomány a 300 ezer forint volt.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások