Hirdetés

Egy belga lap főszerkesztője: Orbán hadilábon áll az igazsággal

Egy belga lap főszerkesztője: Orbán hadilábon áll az igazsággal

2021. június 28. - 10:55
0 komment

 

Egy belga lap visszautasította, hogy Orbán hirdetését közzétegye.

Facebook fotó

Hirdetés

Az elmúlt héten két nyugat-európai lap közölte Orbán Viktor hirdetését, mit is gondol az Európai Unióról. Egy spanyol és dán lapvan megjelent, de például a belga De Morgen visszautasította azt, hiába fizetett hirdetésként jelent volna meg. "A hirdetést nem fogadtuk el, mert nem fér össze az általunk képviselt értékekkel" - válaszolta a Népszava megkeresésére a lap hirdetési osztálya.

Egy másik belga lap is visszautasította a közzétételt, a francia nyelvű La Libre Belgique. Dorian de Meeûs, a lap főszerkesztője a Népszavának elmondta, hogy csak választási kampányok alkalmával közölnek politikai hirdetéseket, egyébként szinte soha. De az is igaz, hogy akkor is csak olyan hirdetéseket fogadnak be, amely átmegy az újságírók szűrőjén. Harmadsorban az Orbán stábja által szerkesztett hirdetés a szerkesztőség szerint "hadilábon áll az igazsággal".

Spanyolországban egyébként egy jobbközép lap, az ABC közölte le, amely az ország harmadik legolvasottabb lapja, Dániában pedig a Jyllands-Posten jobboldali orgánum.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások