Hirdetés

Dupla panziófejlesztési támogatást kapott Simicska Lajos

Dupla panziófejlesztési támogatást kapott Simicska Lajos

2020. július 25. - 10:46
0 komment

 

A Fidesz egykori pénztárnoka végül ugyanannyit kapott, mint Szatmáry Kristóf jelenlegi kormánypárti parlamenti képviselő.

Hirdetés

Két pályázata is nyert a Veszprémben élő Simicska Lajosnak, így összesen 8 millió forintot kap a kormánytól a hárskúti panziója fejlesztésére – fedezte fel az mfor.hu.

Ahogyan a portál nyomán korábban megírtuk, már nem lehet akkora harag Orbán Viktor kormányfő és Simicska Lajos között. Utóbbi cége ugyanis 5 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott egy hárskúti panzió fejlesztésére. A Miniszterelnöki Kabinetiroda felügyelete alá tartozó Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által kiírt Kisfaludy-pályázat döntési listájából derült ki ugyanis, hogy a Fidesz egykori pénztárnoka családjának érdekeltségében maradt cége, a Hárskúti Mezőgazdasági Zrt. is nyertes lett. 

Most az derült ki az MTÜ közzétett döntési listájából, hogy még nagyobb lehet az öröm a Simicska családban, mert rögtön két pályázatát hirdették ki nyertesnek. Így összesen már 8 millió forint közpénz érkezik a cég számlájára. Az MTÜ a Kisfaludy-program keretében magán- és egyéb szálláshelyek fejlesztésére  kiírt pályázatán több mint 13 ezer szálláshely kaphat augusztusban összesen mintegy 45 milliárd forintot a kormánytól. Ahogy a Veszpresszó is megírta, Szatmáry Kristóf fideszes országgyűlési képviselő badacsonyi panziója is 8 millió forintot kapott, pontosan ugyanannyit, mint végül Simicska Lajosé.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások