Hirdetés

Donald Tusk is beszédet mond március 15-i ellenzéki tüntetésen

Donald Tusk is beszédet mond március 15-i ellenzéki tüntetésen

2022. március 14. - 13:53
0 komment

 

A hatalom a népé címmel tart nagygyűlést az ellenzék a Műegyetem rakparton 15-én 15 órakor.

Facebook fotó

Hirdetés

A hatalom a népé címmel tart nagygyűlést "kormányváltó nagygyűlést" az Egységben Magyarországért szövetség Budapesten a Műegyetem rakparton 15-én 15 órakor. Már több mint tízezren érdeklődnek az esemény iránt a Facebookon.

Az összefogás pártjai az eseményen be fogják mutatni alternatív 12 pontjukat. A meghívóban az olvasható, hogy "közel a változás. Április 3-án gyűlöletországból szeretetországot csinálunk – ehhez pedig március 15-én keresztül vezet az út. Magyarország hamarosan mindannyiunké lesz. Magyarok milliói vetik le magukról az ezeréves magyar történelem legkorruptabb kormányát. Megüzenjük Orbán Viktornak: már csak napjai vannak hátra a hatalomból”.

Az Egységben Magyarországért közleményben részletesen közreadta, hogy kik szólalnak majd fel az eseményen. Két műsorvezető lesz Ullmann Mónika és Nagy Zsolt színészek, fellép Burján Orsolya énekes és Polgár Csaba színész is. A beszédeket a következők fognak tartani: Iványi Gábor, lelkész; Donáth Anna, a Momentum elnöke; Karácsony Gergely, főpolgármester; Jakab Péter, a Jobbik elnöke; Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke; Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke; Dobrev Klára, EP képviselő; végül Márki-Zay Péter, miniszterelnök-jelölt és Donald Tusk, Európai Néppárt lengyel elnöke.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások