Hirdetés

Dobrev Márki-Zayról: Hozzá kell szokniuk az embereknek az új politikusi attitűdökhöz

Dobrev Márki-Zayról: Hozzá kell szokniuk az embereknek az új politikusi attitűdökhöz

2022. február 09. - 14:00
0 komment

 

A DK korábbi miniszterelnök-jelöltje azt értéknek nevezte, ha a polgárok beleláthatnak a politikai vitákba.

Malatinszky Dávid fotója

Hirdetés

Interjút adott Dobrev Klára a 168.hu oldalán elérhető Keljfeljancsi podcastnek, ahol a kérdező Fiala János Márki-Zay Péterről is kérdezte a politikust. Az európai parlamenti képviselőnek azt kellett kommentálnia, hogy az egységes ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje felhívta Bige Lászlót közvetlenül azután, miután kiderült Mészáros Lőrinc 10 milliárd forint értékben vásárolt tőle. Dobrev Klára normálisnak nevezte, hogy különbözőek vagyunk, hozzátette, Márki-Zay Péter már csak ilyen, "jó lenne, ha ehhez is hozzászokna az ország, hogy nagyon más típusú embereket és más típusú értékrendet is fognak találni".

Válasza után az újságíró megkérdezte tőle, hogy az előválasztási kampányban miért volt kritikusabb a hódmezővásárhelyi politikussal, amelyre Dobrev Klára azt válaszolta, hogy "ezt hívják úgy, hogy demokrácia". Az előválasztás végeztével azonban nagyobb ügyért küzdenek, saját preferenciái pedig másodlagossá váltak erre az időszakra.

A DK-s politikus azt is kiemelte, hogy szerinte rendben van, ha a választók belelátnak a politikai vitákba. Nem tartja gyengeségnek megmutatni, hogy miken vitáznak, mikről egyeztetnek, kinek a különböző kérdésekben mi az álláspontja.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások