Hirdetés

Dilettantizmus: Ejnye, NER-társak, már a látszatra sem adtok?

Dilettantizmus: Ejnye, NER-társak, már a látszatra sem adtok?

2020. november 19. - 07:46
0 komment

 

Alig kezdte meg tegnap az Országgyűlés a választási törvény általános vitáját, a kormánymédia zászlóshajójának számító Magyar Nemzet, valamint a csecséből propagandát szívó teljes kormánysajtó – többek között megyei lapunk, a Napló online kiadása – már hírül is adta, hogy megszavazták.

Hirdetés

Jó, tudom én, nem lenne meglepetés, ha már keresztül is nyomta volna a kormánytöbbség a parlamenten a törvényt, hiszen az elmúlt években számos példa volt ilyesmire, és most sem lehet kétségünk afelől, hogy a 133 bátor ember ezt is megszavazza. De olyat eddig még nem láttunk, hogy már előre meg is írják.

A hírt Szabó Szabolcs független képviselő, a Tisztességgel és Bátorsággal Magyarországért Szövetség képviselőcsoportjának tagja vette észre először, aki posztjában ezt írta: „A melyik hírportál hazudik verseny mai győztese a Magyar Nemzet online változata. Szerintük megszavazta az Országgyűlés a választási tárgyú törvények módosítását. Hát sajnos ma nem is volt határozathozatal. Ma az általános vita volt, így majd jön még a részletes vita, majd a TAB vitatja meg, majd jön az összegző módosító javaslat vitája, és csak utána a szavazás. Szóval nem csak a múlt törlése megy már a fiúknak, hanem a jövő előrehozása is.”

A magára oly büszke kormánysajtóban nem akad egyetlen ember, aki követné, hogy mi zajlik a parlamentben? Nincs egyetlen újságíró vagy szerkesztő, aki kiszúrna egy ilyen hibát?

Nem mentség erre az sem, hogy időnként teljes a káosz a jogalkotásban, erre jó példát mutat a tegnapi eset, ugyanis vélhetően tudtán kívül hosszabbította meg a kormány a veszélyhelyzeti korlátozó intézkedések hatályát. A kormányzati reakció persze az volt, hogy hazugsággal és álhír terjesztésével vádolták a független médiát.

Ja, és ugye mostanában naponta halljuk, hogy az uniós vádakkal szemben mi állítólag jogállamban élünk…

– gij –

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

 


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások