Hirdetés

Dicsőséges siker után hatalmasat bukott Orbán a Facebookon

Dicsőséges siker után hatalmasat bukott Orbán a Facebookon

2021. július 19. - 07:30
0 komment

 

A váratlan siker után váratlan kudarn - ismét összegezte a Telex a hét Facebook eseményeit.

Facebook fotó

Hirdetés

Amilyen jól szerepelt a múlt héten Orbán Viktor a Facebookon, megnyerve a lájkbajnokságot, most annyira rosszul. Mióta a Telex vezeti a politikusok Facebook teljesítményét, azóta először szégyenszemre kiesett a miniszterelnök az első 15-ből. Pedig a múlt héten épp azt a következtetést vonhattuk le, hogy ha Orbán Viktor kicsit is tudatosan posztol, könnyen nyerheti meg a bajnokságot, magas követőszámának köszönhetően. Ezek szerint ezen a héten nem kívánta komolyan venni a közösségi médiát.

Komolyan vette azonban Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje, aki a héten először majdnem megnyerte az interakció-versenyt. A mért időszak legvégén, hajszállal előzték le, és szerezte meg végül a bronzérmet. Az első ismét Jakab Péter lett, a második pedig régi szokásához híven Szijjártó Péter külügyminiszter. Az első 15-be most 4 fideszes jutott be. Ismét bekerült az első 15-be a korábban a Facebook által korlátozott Márki-Zay Péter és Z. Kárpát Dániel.

A legsikerültebb poszt Jakab Péteré lett. Bejegyzésében arról számolt be, hogy a rendőrség végül megszüntette ellene a kijárási korlátozás esetleges megszegése miatti eljárást, és igazat adott a politikusnak, hogy ő éjjel is a munkáját végezte, amikor fényplakátot vetített a parlament épületére, "Fizessenek a tolvajok" felirattal.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások