Hirdetés

Csonka Balázst támogatja Kész Zoltán volt országgyűlési képviselő a helyi előválasztáson

Csonka Balázst támogatja Kész Zoltán volt országgyűlési képviselő a helyi előválasztáson

2021. augusztus 20. - 14:06
0 komment

 

A kétharmadot 2015-ben ledöntő volt képviselő nem indul az ellenzéki előválasztáson.

Csonka Balázs Facebook oldala

Hirdetés

A volt veszprémi képviselő közösségi oldalán jelentette be, hogy nem fog részt venni a szeptember végi ellenzéki előválasztáson. Mindennek és mindenkinek megvan a maga ideje...ezt a választást el fogják dönteni, olyan alternatívákat keresnek, amilyen én is voltam 6 éve. Nem régi arcokra, nem levitézlett szereplőkre vágynak.” – írja.

Bér lehet, hogy az ellenzéki előválasztáson nyerne, maga is úgy látja be, hogy a kormánypárti jelölt ellen kevés lenne, részben megosztottsága miatt is. Kész a DK-s Csonka Balázst támogatja majd a helyi választásokon, miniszterelnök-jelöltnek pedig az MMM színeiben induló Máki-Zay Pétert támogatja. Szerinte Csonka képes megszólítani a bizonytalanokat, integrálni tudja a szavazókat mind a két oldalról, és ezért is látja benne a jövőt.

„Az előválasztás egy nagyszerű innováció. Lehetőség arra, hogy új arcokat is megismerjünk, s hogy ezek a bátor emberek képviselhessenek majd bennünket jövőre. Veszprémnek élnie kell azzal a lehetőséggel, hogy valódi alternatívája van Csonka Balázs személyében.”

(Magyar Hang)


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások