Hirdetés

Megpróbálják Orbánra visszafordítani a homofób kampányt

Megpróbálják Orbánra visszafordítani a homofób kampányt

2021. augusztus 13. - 13:40
1 komment

 

Márki-Zay Péter elmúlt nyilatkozataiban a homoszexualitással kapcsolatban azt a kérdést vetette fel, vajon Orbán Viktor megtagadná-e a fiát.

MTI / Koszticsák Szilárd

Hirdetés

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje elmúllt nyilatkozataiban azt sejtette, mintha Orbán Viktor fia, Orbán Gáspár homoszexuális volna. A hódmezővásárhelyi polgármester már korábban is beszélt arról, hogy "a Fideszben van a legtöbb meleg", a Szájer-botrány óta pedig rendre felhozza ezt a témát, rámutatva a Fidesz propagandájának képmutatására.

A héten pedig miután az Origo ismét betámadta Márki-Zay feleségét gyermekgyilkosság vádjával, markánsan felvetette újra azt az ellentmondást, hogy miközben akár még az Orbán-családban is lehet meleg, addig a melegek ellen uszít a kormány. A miniszterelnök-jelölt nem a melegséget kritizálja, hanem azt, hogy a Fideszben nem vállalhatják fel identitásukat. "Az aggaszt, hogy egy olyan miniszterelnök, akinek adott esetben lehet, hogy az egyik gyereke homoszexuális, hogyan lehet annyira erkölcstelen, gonosz és embertelen, hogy melegek ellen folytat gyűlöletkampányt. Vajon milyen mesekönyvet olvasott Orbán Viktor Orbán Gáspárnak? Vajon mi történhetett, ami őt ebbe az érdeklődés irányába terelte?" - nyilatkozta a hódmezővásárhelyi politikus e heti sajtótájékoztatóján.

Orbán Viktor korábban azt nyilatkozta a Sternnek, hogy "hála istennek" nem szembesültek ezzel a dilemmával, de "a feleségem és én természetesen ugyanúgy szeretnénk a gyermekeinket, a vonzalmaiktól teljesen függetlenül".

Via Telex


 

1 komment

Azt hiszem , tanítani kell az embereket olyan szellemi sötétségre (a maga természetességében ritkán fejlődhet ki) mely alapján elhiszik, ha ilyen-olyan tulajdonságról olvas, akkor olyan is lesz.
Ámbár lehet, hogy szeretve tisztelt Nagyvezérünknek és körének elég volt egyszer elolvasniuk az "Alibababa és a negyven rabló" c. mesét, és lám, milyenek lettek!

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások