Hirdetés

Narancs apartman is van Simicska Lajos hárskúti vendégházában

Narancs apartman is van Simicska Lajos hárskúti vendégházában

2020. június 27. - 09:47
1 komment

 

Simicska Lajos egyetlen megmaradt cége még mindig veszteséges, de a tőkeerőssége javult – írja az Mfor cikke alapján a Magyar Hang.

Hirdetés

A Hárskúti Mezőgazdasági Zrt. 2019-ben is veszteséggel zárt. A beszámolója szerint a cég ugyan 29,8 millió forintról 32,9 millió forintra tudta növelni a bevételét, de a 2018-as 59 millió forintos veszteség után 2019-ben már 64 millió forintos veszteséget könyvelhetett el.

Simicska Lajos tavaly másfél milliárd forintos tőkeemelést hajtott végre a cégben, valamint a rövid lejáratú kötelezettségei is 1,3 milliárd forinttal csökkentek. A gazdálkodó tőkeerőssége nőtt – szerepel a beszámolóban.

Simicska vagyona 83 milliárdról 27 milliárdra csökkent, így a 100 leggazdagabb magyar listáján már csak a 49. Teljes cégbirodalma Mészáros Lőrinc körénél landolt, egyetlen érdekeltsége maradt, a Hárskúti Mezőgazdasági Zrt., ahol juhokat és kecskéket tenyésztenek, de a fő profil már a lótenyésztés.

Ez a cég üzemelteti a Faunus Vendégházat is Hárskúton. „Szeretettel vár a Simicska család Faunus Vendégháza Hárskúton” – olvasható a bemutatkozásban. A legolcsóbb szoba 16 ezer forintba kerül, a narancs apartmanban viszont már 56 ezer forintba kerül egy éjszaka.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

1 komment

A narancs szobáért a 47.000 Ft lenne a reális szerintem egy éjszakára.

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások