Hirdetés

Ötszáz magyar egészségügyi dolgozónak adnának ajándékjegyet a Szuperkupa-döntőre

Ötszáz magyar egészségügyi dolgozónak adnának ajándékjegyet a Szuperkupa-döntőre

2020. szeptember 09. - 06:59
1 komment

 

„Az önfeláldozó munkát végző magyar egészségi dolgozók számára különítene el belépőket” a szeptember 24-én esedékes Budapesten megrendezendő Szuperkupa-döntőre a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) és az UEFA – vette észre a 444.

Forrás: wikimedia

Hirdetés

Mint az MLSZ Facebook-oldalán írják, ötszáz egészségügyi dolgozót szeretnének meghívni a Bayern München és a Sevilla összecsapására, hogy „minél több magyar lehessen ott a Puskás Arénában”. Az egészségügyi dolgozók meghívását Csányi Sándor és Aleksander Čeferin, az MLSZ illetve az UEFA elnöke közösen kezdeményezte.

Ugyanakkor a koronavírus-járvány romló hazai esetszámai mellett megtartott eseményről például Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház osztályvezető főorvosa úgy fogalmazott az ATV-nek: ez egy kicsit meredek dolog, de ha betartják az előírásokat, szerinte sikerülni fog.

Jelen állás szerint a hazánkban megrendezésre kerülő nemzetközi sportesemények nézői csak akkor léphetnek be az országba, ha rendelkeznek negatív PCR-teszt eredménnyel, van a rendezvényre jegyük, alávetik magát egészségügyi vizsgálatnak, valamint a belépést követő 72 órán belül elhagyják az országot. Az eseményre egyébként az UEFA 3-3 ezer jegyet biztosít a két külföldi csapat szurkolóinak.

via magyarhang.org

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

1 komment

Tisztelt Uraim! Ebben a járványveszélyes helyzetben,amikor ki tudja még,hogy mennyi munka vár az egészségügyi dolgozókra,Önök focimeccsre szóló- ajándékjegyekkel kívánják jutalmazni a dolgozókat ? A legnagyobb felelőtlenség ,amit tehetnek!!

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások