Hirdetés

Bozsik Péter játékra kész

Bozsik Péter játékra kész

2021. május 14. - 07:46
0 komment

 

A Zalaegerszeg bajnokcsapatának egykori edzője, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Bozsik Péter hatvan évesen újra játékra kész, hogy az NB III-as Komárom színeiben segítse csapatát.

vágókép

Hirdetés

A helyzet csak egy kicsit bonyolult, hiszen ő a mestere is az együttesének. Csakhogy a harmincharmadik fordulóban hazai pályán kiállították a III. kerület ellen elvesztett összecsapás 69. percében. Az, hogy jogosan, vagy sem, nincs jelentősége, mert az MLSZ fegyelmi bizottsága három mérkőzésre eltiltotta az edzői tevékenységtől. Az M4 televízióban futball szakértőként véleményt formáló Bozsik Péter a következő fordulóban Tatabányán nem ült a kispadon. De utána viszont ismét ott volt a kispadon a Nagyatád elleni, 4-0-ra megnyert mérkőzésen. De nem szakvezetőként, hanem a játékos keret jegyzőkönyvébe beírva, hatvankettes mezben nevezve! Mert a klubja közben kiváltotta a játék engedélyét.

Ebből is látszik, hogy a magyar futballban semmi sem lehetetlen. Az viszont már erkölcsi, morális és etikai kérdés, hogy a komáromi klub és a korábbi szövetségi kapitány miként adhatta a nevét ehhez a jogilag egyébként teljesen rendben lévő akcióhoz!? Hiszen nekik vezetőként inkább jó példát kellene mutatni a játékosainak.

Az újabb pikantériája ennek az ügynek veszprémi szempontból, hogy vasárnap délután a Practical VLS vendége lesz a Bozsik-csapat. Vajon újra nevezve lesz játékosként hatvankettes mezben, és úgy segíti az övéit? Merthogy Veszprémben még érvényes lenne a három meccses eltiltása.

Akár jót is nevethetnénk azon, hogy milyen leleményes volt az, aki kitalálta ezt az egészet. Igaz, csak a fair play szelleme sérült. De az nagyon!

Aki nem hiszi, lapozzon bele a jelzett mérkőzések jegyzőkönyveibe.

Donát Tamás


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások