Hirdetés

Botka László is támogatja Márki-Zay Pétert

Botka László is támogatja Márki-Zay Pétert

2021. október 08. - 13:57
0 komment

 

A szegedi városvezető a Facebook-oldalán tett bejelentést.

Facebook fotó

Hirdetés

Botka László, Szeged polgármestere is támogatásáról biztosította Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltet az előválasztáson. 2006 óta képviselő azt, hogy "Orbán rendszerét" csak teljes összefogással lehet megdönteni - kezdte bejegyzését Botka László.

"Hiszem, hogy az új ellenzéki miniszterelnöknek minden magyart: jobboldalit, baloldalit, liberálist és zöldet kell képviselnie. Mint ahogy azt is tudom, hogy a pártok önmagukban nem képesek győzni, szükség van a hitüket vesztett, rendszerkritikus civilekre is. Tudom, hogy ennek a tábornak a kiszélesítésére és összefogására a legalkalmasabb a barátom, szomszédom és harcostársam, Márki-Zay Péter, akit nagy örömmel támogatok a rendszerváltáshoz vezető úton" - írta Szeged első embere.

Tegnap a Momentum biztosította támogatásáról a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltjét. Ma Karácsony Gergely főpolgármester jelentette be, hogy visszalép a javára. Igaz, a Magyar Szocialista Párt és a Lehet Más a Politika azt mondta, ők nem állnak be mögé.

Via Facebook


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások