Hirdetés

Biden: Egyértelmű többséggel nyerjük meg ezt a választást

Biden: Egyértelmű többséggel nyerjük meg ezt a választást

2020. november 07. - 08:30
0 komment

 

A járvány, a gazdaság, a klímaváltozás és a rendszerszerű rasszizmus kezelésére kapnak megbízatást – jelentette ki Joe Biden péntek éjjel a delaware-i Wilmingtonban mondott rövid beszédében, írja az MTI.

Forrás: flickr.com

Hirdetés

A demokraták elnökjelöltje – aki az eddigi eredmények szerint várhatóan az Egyesült Államok 46. elnöke lesz – azt mondta: még nem jelentjük be a végleges győzelmet", de a demokraták nyerik meg a választást. Felsorolta, hogy Pennsylvaniában, Arizonában és Nevadában győzelemre áll.

Egyértelmű többséggel nyerjük meg ezt a választást" – szögezte le Joe Biden, hozzáfűzve: arra számít, hogy háromszáz elektor támogatását fogja elnyerni. Hangsúlyozta azt is, hogy minden egyes szavazatot megszámolnak, egyben nyugalmat és türelmet kért a választóktól.

Biden kifejtette: nem vár a munkával, elnöksége első napján tervet terjeszt elő a koronavírus-járvány féken tartására. Mint fogalmazott: a járvány egyre aggasztóbb méreteket ölt, már több mint 240 ezer amerikai halt meg, és a gazdasági talpra állás is lassul. Nincs több elvesztegetni való időnk a pártcsatározásokra" – jelentette ki.

A politikus azt mondta, megpróbál hidat építeni az ország megosztottsága fölött", és arra kérte az amerikaiakat, hogy emelkedjenek felül a haragjukon" és fogjanak össze.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások