Hirdetés

Beszélt a részletekről a Boldog-ügy koronatanúja

Beszélt a részletekről a Boldog-ügy koronatanúja

2021. január 08. - 13:40
0 komment

 

Juhász Péter volt politikus egy egy órás interjú elkészítésével tért vissza a közösségi média felületeire.

Facebook fotó

Hirdetés

Juhász Péter, volt politikus Nagy Szilárddal, korábbi fideszes polgármesterrel készített egy órás interjút, amelyet Facebook és YouTube oldalán tett közzé. Nagy Szilárd Kengyel korábbi polgármestereként Boldog István ügyében koronatanú, számos részletett osztott meg a karácsony előtt megvádolt fideszes országgyűlési képviselőről.

Nagy Szilárd az interjúban elmondta, hogy Boldog a hozzá lojális polgármesterekkel alapította meg a Körös Tisza Menti Településfejlesztő Egyesületet. A szervezet elnöke az a Fehér Petra lett, akit már letartóztattak ebben az ügyben. Az említett egyesület egy magazint is kiadott: "Semmi másról nem szólt, csak arról, hogy minden oldalon ott volt Boldog István, aki szalagot átvágott, meg alapkövet letett, meg nyilatkozott, a településekkel pedig ezt meg kellett fizettetni. Úgymond hirdetést kellett vásárolnunk ebben az újságban" - nyilatkozta Nagy Juhász Péternek. Ez az újság 40 ezer példányban jelent meg, és volt település, ahol a közmunkásokkal hordatta ki a településvezető.

Nagy beszélt arról is, hogy Boldog "továbbképzéseket" is szervezett. Zákány polgármestere, Jankó Szabolcs és felesége Boldog tanácsadója volt, aki a következőkről oktatta az egyesület tagjait: "ez ugye akkor arról szólt, hogyan kell ellenségképet gyártani. Akkor a Jobbikból, mert akkor már érződött, hogy a körzetben a Jobbik lesz, aki megszoríthatja Boldogot. És természetesen ezeket a fejtágításokat később ugyanúgy kiszámlázták az önkormányzatoknak”.

Konkrét példákat is említett Nagy Szilárd: „Az első feladatunk az volt, hogy a Facebookon ki kellett keresnünk az összes olyan ismerőst, akik kedvelik Vona Gábort, és közülük kellett találni valakit, akiről tudunk bármilyen negatív információt, vagy olyat, ami a közhangulat számára mondjuk negatív”.

Jankóról, Boldog tanácsadójáról pedig megjegyezte: "az összes TOP-pos pályázatunknál, amit megnyertünk, az ő cégét kellett megbízni kommunikációval”.

Via Telex.hu


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások