Hirdetés

A Baranyi Krisztina szavait torzan bemutató hangfelvételt nem a Fidesz szivárogtatta ki

A Baranyi Krisztina szavait torzan bemutató hangfelvételt nem a Fidesz szivárogtatta ki

2020. december 17. - 16:41
0 komment

 

Baranyi Krisztina egy Facebook posztban tette közzé azt, hogy az őt hátrányosan bemutató hangfelvételt nem a Fidesz szivárogtatta ki.

Facebook fotó

Hirdetés

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere egy Facebook posztban arról írt, hogy a TV2 Tények műsorában lejátszott megvágott hangfelvétel a feltételezések ellenére nem a Fidesz szivárogtatta ki a csatornához. A polgármester Jancsó Andrea szavaira hivatkozva mondta ezt.  Jancsó a Momentum önkormányzati képviselője, a polgármesteri előválasztáson pedig Baranyi kihívója volt. A momentumos képviselő a Facebookon ismerte el, hogy azon az online vitán, amelyen a hangfelvétel készült, fideszes politikusok nem vettek részt.

Ferencváros polgármesterét meglepte a fejlemény: "Nekem kézenfekvő volt, hogy a Fidesz, hiszen erre az online beszélgetésre minden képviselő meg volt hívva és az elején bekapcsolódott a fideszes frakcióvezető is. Legnagyobb meglepetésemre viszont Jancsó Andrea, a Momentum helyi képviselője azt írja, hogy a Fidesz képviselői nem voltak jelen" - írta Baranyi.

Mint az a médiát bejárta, Baranyi Krisztináról az alábbi hangfelvétel került elő: "Így van, tehát akkor most döntsük el. Nem adjuk el a telket, nincs belőle semennyi bevételünk. Viszont a rohadt, szemét, zsidó befektető az nem építhet 1200 négyzetméteren többet. Ugye?" Egy telek eladási vitán belül hangzottak el az idézett mondatok, amelyről még kiragadva, csak olvasva is egyértelmű, hogy ironizált a polgármester, ráadásul épp a másik vélelmezett zsidóellenességén. Amit utólag e szerint is magyarázott Baranyi Krisztina. Mint ma kiderült, ezt a hangfelvételt azonban nem a Fidesz, hanem valaki más juttatott el a fideszes propaganda birodalom egyik főhadiszállására, a TV2-höz.

Via Baranyi Krisztina Facebook oldala


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások