Hirdetés

Az új pedofil törvényről vitáznak ma az Európai Parlamentben

Az új pedofil törvényről vitáznak ma az Európai Parlamentben

2021. július 07. - 09:17
0 komment

 

Napirendre tűzték az új, eredetileg pedofilellenes törvény megvitatását az EP-ben, a kormány ezt csupán politikai akciónak könyveli el.

Stock photo

Hirdetés

A ma rendezendő találkozón téma lesz a magyar és lengyel jogállamiság, valamint a melegellenesnek titulált pedofiltörvény is. „Egy politikai akcióról van szó”, jelentette ki Novák Katalin, és a pedofiltörvényről ezúttal is elmondta, hogy “sajnálatos módon nagyon kevesen ismerik a tényleges tartalmát ennek a jogszabálynak. Még egyszer hangsúlyozom, a gyermekekről van szó, tehát 18 év felettiekre egyáltalán nem vonatkozik ez a jogszabálycsomag. A megszületett döntések kizárólagosan a gyermekek védelme érdekében születtek”.

A vitára már meg is született egy határozat az Európai Konzervatívok és Reformerek (ECR) európai parlamenti frakciója részéről, ami a nemzeti szuverenitást védi, ehhez a határozathoz csatlakoztak a fideszes képviselők. Azt még pontosan nem tudni, fogják-e szankciókkal sújtani az országot akár a jogállamiság, akár az új törvény miatt a csütörtöki szavazáson, ezzel a kérdéssel tegnapi cikkünkben foglalkoztunk.

(ATV)

Tags: 

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások