Hirdetés

Az óvodások között nincs fertőzött Pápán

Az óvodások között nincs fertőzött Pápán

2020. augusztus 06. - 12:45
0 komment

 

Hatról tizenhétre emelkedett az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma Pápán, köztük van egy óvónő is. A polgármester szerint az óvodások között nincs fertőzött.

Forrás: Facebook/Áldozó Tamás

Hirdetés

„Nincs tudomásunk óvodáskorú beteg gyerekről” – közölte a hvg.hu kérdésére Áldozó Tamás, Pápa polgármestere azután, hogy kiderült: szerdán a városban hatról tizenhétre emelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma. Az újonnan diagnosztizáltak között van egy óvónő és egy idősotthon lakója is. Az Erzsébetvárosi Óvodában rendkívüli intézkedéseket vezettek be, bezárták és fertőtlenítik is.

Áldozó a közösségi oldalán számolt be arról, hogy az óvónő a múlt héten részt vett egy értekezleten több óvodai dolgozóval együtt. A többieket karanténra kötelezték, akárcsak azt a húsz óvodást, akik az intézményben voltak. A polgármester szerint folyamatosan zajlik a kontaktkutatás, több teszt kiértékelése is zajlik. Jelezte: ha szükségesnek tartják, bezárnak több más önkormányzati intézményt is.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások