Hirdetés

Az Indexet beszántó Vaszily Miklós megvette Mészáros Lőrinc volt feleségétől a tévéit

Az Indexet beszántó Vaszily Miklós megvette Mészáros Lőrinc volt feleségétől a tévéit

2021. november 16. - 12:42
0 komment

 

A Live TV és az Ozone TV "eladásra került" - ahogy közleményükben fogalmaztak.

unsplash.com

Hirdetés

"Eladásra került" a Life TV-t és az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt - áll abban a sajtóközleményben, amelyben közreadták Mészáros Lőrinc korábbi feleségének váratlan döntését. A Zrt. eladása valójában tulajdonoscserét jelent, arról azonban nem tudni, hogy ezzel a stáb, a gyártás és a csatornák egyéb működésében is történik-e változás. Annyiról érkezett hír csak, hogy Hajdú Péter, aki vezérigazgatóként felügyelte a portfolió működését, marad a tévéknél.

Az eladás-vásárlás után a csatornák a Progress Media Hungary-hoz kerültek, amely a Pesti TV-t is kiadja, és amelynek az a Vaszily Miklós a tárgytulajdonosa, aki egyben társtulajdonolja az Indamediát, továbbá a TV2-t vezeti. Vaszily szintén közleményben reagált az eseménysorra, a „Life TV és az Ozone TV megvételével évtizedes múlttal, erős branddel és stabil nézőközönséggel rendelkező tematikus tévécsatornákkal bővül a Progress Media televíziós portfóliója, kiegészítve a közéleti tematikájú Pesti TV-t".

Kelemen Beatrix Csilla, Mészáros volt felesége a közleményben nem írt arról, miért is vált meg portfoliójától. Csak annyit írt, hogy „az elmúlt két évben mind a Life TV, mind az Ozone TV konszolidálta pozícióját a hazai tévés piacon. Emellett arculatváltásuk is sikeres volt. Köszönöm a Life TV és Ozone TV munkatársainak a közös munkát." A G7 2020 májusában kiderítette, hogy az akkoriban bejegyzett Progress Media Hungary mögött Mészáros Lőrinc is ott áll.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások