Hirdetés

Az Index volt főszerkesztője csatlakozik a Telexhez

Az Index volt főszerkesztője csatlakozik a Telexhez

2021. január 26. - 07:52
0 komment

 

Dull Szabolcs, az Index menesztett főszerkesztője csatlakozik a Telexhez.

Bődey János - Telex

Hirdetés

A Telex saját oldalán hírül adta, hogy a korábbi szerződésébe foglalt hat hónapos felmondási idő lejárta után Dull Szabolcs is csatlakozik oldalukhoz. Dull korábban az Index főszerkesztőjeként dolgozott, akinek menesztése miatt aztán az egész szerkesztősége ott hagyta a lapot. Nem érezték biztosítva a szabad és politikai beavatkozás nélküli munkavégzés lehetőségét. Mind kiderült, igazuk lett, az Index azóta nyíltan és egyértelműen a NER részévé vált.

Hazánk legolvasottabb lapjától az egzisztenciális kilátástalanságba távozó indexes újságírók aztán megalapították a Telexet, amely azóta a magyar online média egyik legolvasottabb fórumává vált. Főszerkesztője Munk Veronika lett, aki korábban az Indexnél főszerkesztő-helyettesként dolgozott. Dull Szabolcs érkezésével ő is megkapta a főszerkesztői tisztséget, így már ketten töltik be ezt a pozíciót.

"A Telex életében most újabb lépcsőfokhoz értünk: mostantól két főszerkesztő irányítja a lapot. Megkettőzött erővel dolgozunk azon, hogy olyan újságot írjunk, amelyről korábban csak ábrándoztunk, amelyre büszkék lehetünk, és amelyet az olvasók ezrei, tízezrei, százezrei elégedetten nyitnak meg nap mint nap. A Telex csak tőled függ!" - írják közleményükben.

A lapot ezen a linken keresztül lehet támogatni.

Via Telex

Tags: 

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások