Hirdetés

Az első női vendég a StúDió Veszprém podcast műsorában

Az első női vendég a StúDió Veszprém podcast műsorában

2020. szeptember 24. - 17:07
0 komment

 

Arnóczky Noémi énekes (egyben zeneakadémiát végzett karmester, díjugrató, énektanár és playmate) a vendége a StúDió Veszprém podcast következő, 15. epizódjának, amely szeptember 25-én 7.30 órától lesz hallható.

Hirdetés

Ha egy történetben új fejezetet nyitunk, akkor az legyen minőségi, attraktiv felütésű és tartalmában érdekfeszítő. Reményeink szerint ezeknek az elvárásoknak is megfelel 15. epizódunk, melynek vendége Arnóczky Noémi énekes (egyben zeneakadémiát végzett karmester, díjugrató, énektanár és playmate). Első női vendégünket két epizódban mutatjuk be hallgatóinknak, ráadásul kiváló zenék is felhangzanak a műsor folyamán" – írták az epizód ismertetőjében a régió első közéleti podcastjának készítői, 

Arnóczky Noémit nemcsak egykori, Diófa utcai lakásának szép emléke köti Veszprémhez, hanem egyik első komoly szakmai sikere, amikor is Viadukt-díjas művésszé avanzsált. Aztán egy egészen más műfajban hódította meg a világot jelentő deszkákat a veszprémi férfiak szívével együtt, ekkor a Miss Universe Hungary mezőnyében szerepelt.

Hallhatjuk, valóban minden reggelét mosolygással kezdi, annak ellenére, hogy dühíti a világ változása, az értékek devalválódása. Azt mondja, vannak műsorok a tévében, amelyek Fradi-drukkerré változtatják rövid idő alatt...

Állta a kérdések sorát és, ahogy egyébként is szokta, nem rejtette véka alá véleményét, ha kellett, kijavította a szerkesztőt is (persze kedvesen, nem mellesleg jogosan).

Megtudhatjuk, hogy a tehetségkutató műsorok szereplőik egy részét a Starworld Énekiskolából toborozták, amelynek alapító tanára Noémi.

Hallhatunk tőle Hendri Lamiriről, az indonéz hegedűsről, aki több százmillió rajongóval dicsekedhet. Bali szigetén együtt léptek színpadra idén februárban.

Szinte utazási magazinműsorban érezhetjük magunkat, amikor a balinéz emberek kíváncsiságról mesél, szakszerűen szól a helyi gamelán zene szélső hangközeiről és az ottani közönségnek magyarul énekelt szíve csücske dalról, a Te vagy a napfény sikeréről.

Noémi a Nyilas jegy szülöttjeként független, derűs, de vajon könnyen haragra gerjed és féltékeny is? Többek között erre is megkapjuk a választ, s kiderül, mi köze mindehhez a hurrikánnak és a tigrisnek.

Végül azt is megtudhatjuk, miért szeret nagy autót vezetni és mi köti össze Marilyn Monroe-val.

További részleteket a StúDió Veszprém podcast Facebook-oldalán olvashatnak.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások