Hirdetés

Asztalosnak tanul Márki-Zay Péter felesége, miután ellehetetlenítették a praxisát

Asztalosnak tanul Márki-Zay Péter felesége, miután ellehetetlenítették a praxisát

2022. március 09. - 10:06
0 komment

 

Márki-Zay Péter felesége a Blikknek adott exkluzív interjút.

Facebook fotó

Hirdetés

Márki-Zay Péter feleségével, Vincze Felíciával készített interjút a Blikk. A beszélgetésben Márki-Zayné elmondta, hogy a kampányból döntően a családi hátország gondozásával veszi ki a részét. Igyekszik férjével tartani a kampányeseményekre, és kétkezi kampánymunkákat is vállal, mint szórólapozás vagy pultozás.

"Péter, könyörgöm ne! Ki fogják csinálni a praxisomat és a gyerekeket nem fogják felvenni az egyetemre" - elmondása szerint Vincze Felícia ezzel a felkiáltással reagált arra, amikor Márki-Zay Péter először osztotta meg vele, hogy miniszterelnök-jelölt tervezne lenni. Bár a gyerekeivel kapcsolatos félelme nem igazolódott be, mert hátrányos megkülönböztetés őket nem érte édesapjuk politikai szerepvállalása miatt, az ő praxisát valóban ellehetetlenítették. Szülésznői hivatását egy év alatt tették tönkre.

Bár a végzettségét tekintve fizikus, most mégis asztalosként dolgozik, mert egyedül ezen a területen nem tudott utána nyúlni a NER. Korábban próbálkozott volna újraélesztés-oktatással iskolákban, de mondva csinált okokból azt is akadályozták.

Via Telex


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások