Hirdetés

900 milliót kapott a NER-től Gattyán cége

900 milliót kapott a NER-től Gattyán cége

2021. november 26. - 13:55
0 komment

 

Egy Rogán-közeli tőkealap látott fantáziát Gattyán egyik cégében - írja a Válasz Online.

Facebook fotó

Hirdetés

Gattyán György az egyik leggazdagabb magyar, aki szexkamerákon és online jóslásokon keresztül gyűjtötte össze tetemes vagyonát, a héten jelentette be, hogy mozgalmával részt venne a 2022-es országgyűlési választásokon. Azzal indokolta döntését, hogy egy felmérésből azt olvasta ki, hogy volna rá társadalmi igény.

Talán ettől a választási indulási szándéktól nem független az a fejlemény, amelyre a Válasz Online talált rá. Gattyán György cége ugyanis az egyik Rogán-közeli tőkealaptól kapott nemrég 900 millió forintot. Az adott vállalkozás e-aláírási rendszereket fejleszt. A propagandaminiszter még 2016-ban kezdeményezett törvényt a Nemzeti Otthonteremtési Közösségekről (nok), amelyet meg is szavazott a parlament. Ezeknek a nok-oknak a szervezője lett a Carion csoport, amelyek kaptak is Matolcsy unokatestvérének bankjától 500 millió forintos hitelt.

Ugyanez a Carion Csoport az állami Eximbank magántőkealapja, a Colombus támogatta meg Gattyán György cégét, az egyébként európai piacokra készülő Netlock Kft-t.

Via 444


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások