Hirdetés

17 civil jelöltet jelentett be Márki-Zay Péter az előválasztásra

17 civil jelöltet jelentett be Márki-Zay Péter az előválasztásra

2021. január 28. - 13:53
0 komment

 

Márki-Zay Péter azt is elmondta, hogy indul a Csongrád-Csanád megye 4-es körzetében

Márki-Zay Péter

Hirdetés

Dr. Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnöke 17 civil jelöltet nevezett meg abból a 65 főből, akik az MMM színeiben indulnak. Az MMM mind a 106 előválasztási körzetben indítana valakit, több helyen a pártokkal közösen.

Az MMM rendkívül fontosnak tartja, hogy mind a 106 előválasztási körzetben legyen előválasztás, mert az aktivizál, mobilizál, népszerűsít, hitelesít, enélkül lényegesen nehezebb lesz legyőzni a Fideszt.

 A (civil) jelöltek az előválasztás előtt nyilatkozzanak, hogy hajlandóak-e a közös ellenzéki lista nevében indulni, ha győznek, és hajlandóak-e a győztes mellett kampányolni, ha nem. Fontos, hogy azok a jelöltek is indulhassanak, akik ezen kérdésekre nemmel válaszolnak - a választók úgyis ezen nyilatkozatok ismeretében fognak szavazni.

Indulhasson és induljon el minden civil és minden párt minden jelöltje - itt és most döntsük el, ki a Fidesz legyőzésére legalkalmasabb (az előválasztás lehet a 'mindenki mindenki ellen' demokrácia terepe), senki ne 22-ben mérettesse meg magát, az ellenzéket megosztva! 1v1

Aki 2022-ben az idei előválasztás megnyerése nélkül indul, vagy a közös ellenzéki listával szemben indít újabb listát, anélkül nehezíti meg az ellenzéki győzelmet, hogy neki magának bármi esélye lenne mandátumhoz jutni.

Pálinkás József pártjának és a Kétfarkú Kutyapárt jelöltjeinek, valamint a Jobbikból kilépett független parlamenti képviselőknek az előválasztási indulását ilyen feltételekkel támogatjuk - önálló listás indulásukat azonban hazánk érdekeivel ellentétesnek értékeljük.

A jelöltek között van Szél Bernadett független parlamenti képviselő, Csordás Anett, akit a C8 civilszervezet már bejelentett, Alpár György, Drávaszerdahely polgármestere, Lakatos Béla, roma aktivista, Ács volt fideszes polgármestere és más önkormányzati képviselők, ismert civil aktivisták.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások