Hirdetés

1,6 millió forint egyetlen kormánypárti poszt hirdetésére

1,6 millió forint egyetlen kormánypárti poszt hirdetésére

2021. április 07. - 13:09
0 komment

 

Egy Jakab Pétert bíráló videó hirdetésére költött a fideszes holdudvar ennyi pénzt.

MTI / Koszticsák Szilárd

Hirdetés

Tavaly indult el a Megafon Központ, amellyel kormánypárti közösségi médiás influenszereket szeretnének képezni. A központ hivatalosan nem kötődik a Fideszhez, sőt, kifejezetten arról nyilatkoztak, hogy kormányzati pénz nem érkezik a projekthez, a vezetője azonban az a Kovács István, aki a fideszes Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, arca pedig a szintén a Fideszhez kötődő Rákay Philip lett. Rákay oldala 2020 őszén indult, mára már 60 ezren lájkolják. Posztjai közül hármat hirdettek megközelítőleg 1 millió forintért.

A Megafon Központ projektjével működik együtt A kopasz oszt nevű oldal, ahol Filep Dávid oszt meg ellenzéket és a politikai korrektség jelenségét bíráló Facebook tartalmakat. Eddigi bejegyzéseit csak egy-két ezer forintért hirdetgették, a múlt héten azonban egyre 1,6 millió forintot szántak. Ez a kiemelten megfuttatott tartalom egy videó, amelyben a Jobbik elnökét, Jakab Pétert bírálja Filep Dávid. A hirdetés nagyon rossz hatékonysággal működött, mert összesen 15 ezer lájkja van, tehát egy lájk 106 forintba került.

A Megafon Központ Rákay Philipen és Filep Dávidon túl támogatja még Bohár Dánielt a Pesti TV-től, és Deák Dániel a fideszes holdudvarhoz tartozó politikai elemzőt is.

Via 444


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások