Veszpresszó

Rendesen beszólt a kormánynak a GVH volt elnöke, akit még Orbán nevezett ki

Válaszonline.hu azután kereste meg Nagy Zoltánt, aki 2010-ig irányította a Gazdasági Versenyhivatalt, hogy Bod Péter Ákos és Jeszenszky Géza után ő is csatlakozott a volt kormánytagokból álló V21-csoporthoz. 

Megszűnt a nyomozás Svédországban Semjén Zsolt rénszarvasvadászata miatt

24.hu információi szerint egyévnyi nyomozás után a svéd rendőrség lezárta Semjén Zsolt rénszarvasvadászatának ügyét, mivel a nyomozás holtpontra jutott.

Nem derült ki az államtitkár válaszából, miért kapnak több támogatást az egyházi intézmények

Ungár Péter, az LMP képviselője azt szerette volna megtudni Kásler Miklóstól, hogy az egyházi fenntartású intézmények miért kapnak 76,2 százalékkal több állami támogatást, mint az azonos feladatot ellátó, de állami intézmények, írja a Magyar Narancs.

Utolsó helyen áll a magyar egészségügy a V4-ek között

Az összes egészségügyi kiadás harmadát zsebből fizetik Magyarországon – írja a Népszava a GKI felmérésére hivatkozva. Az elemzésből az is kiderül: nagyjából 13 százalékkal költött kevesebbet a magyar állam az egészségügyre 2016-ban, mint 2003-ban. Ez idő alatt a magánkiadások 6 százalékkal nőttek.

Halálosan megfenyegették az MSZP-s politikust

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője kedden reggel Facebook-videóban jelentette be, hogy hétfőn Komjáthi Imrét, a párt politikusát életveszélyesen megfenyegették.

Gyurcsány pártja erősödik, Orbáné szárnyal

A Nézőpont Intézet Magyar Nemzetnek készített közvélemény-kutatása szerint a kormánypártok a szavazatok 54 százalékára számíthatnak az EP-választáson. Ez 13 mandátumot jelenthet.

Nem mutatott be engedélyt a plakátoláshoz a Fidesz

Nem érkezett válasz a Fidesztől Katanics Sándor nyílt levelére. A Demokratikus Koalíció veszprémi elnöke a napokban felszólította Hegedűs Barbarát, a Fidesz veszprémi frakcióvezetőjét és Ovádi Pétert, a választókerület fideszes országgyűlési képviselőjét, hogy legkésőbb május 20-án (hétfőn) mutassák be sajtónyilvánosan azt az engedélyt, amely alapján Veszprémben, elsősorban a szavazókörök környezetében, fideszes választási plakátokat helyeztek el az E-on tulajdonában lévő villanyoszlopokra.

Oldalak