Hirdetés

Veszprémben is elmaradnak a színházi előadások

Veszprémben is elmaradnak a színházi előadások

2020. március 12. - 14:03

 

A Veszprémi Petőfi Színházban és a Pannon Várszínházban is elmaradnak az előadások a veszélyhelyzet kihirdetése miatt.

Illusztráció: pixabay.com

Hirdetés

A Veszprémi Petőfi Színház az alábbi közleményt jelentette meg a honlapján:

„A Magyar Kormány és az Operatív Törzs által elrendelt országos veszélyhelyzet értelmében a pénteki Petőfi bérletes bemutatót és az azt követő előadásainkat a veszélyhelyzet feloldásáig, határozatlan ideig nem tudjuk megtartani.

Az előadások pótlására a veszélyhelyzet feloldását követően kerülhet sor.

Folyamatosan figyelemmel követjük a vonatkozó kormányrendeleteket, teljeskörűen betartva az óvintézkedéseket és a vonatkozó higiéniai előírásokat. A tiltó intézkedések feloldását követően a legrövidebb időn belül megszervezzük a bérletes és bérletszünetes előadások pótlásának rendjét, és azt az Önök tudomására hozzuk. Kérjük, folyamatosan kövessék Facebook-oldalunkat és honlapunkat, ahol igyekszünk teljes körű tájékoztatást adni.

A járvány kialakulását előzzük meg azzal, hogy a Kormány óvintézkedéseit szigorúan betartjuk!

A magyar nézőközönség és színházaink történetében példátlan eseményt élünk meg, ennek megfelelően kérjük az Önök együttműködését és türelmét! Vigyázzanak egészségükre és egymásra!"

A Pannon Várszínház honlapján Vándorfi László igazgató az alábbi tájékoztatást adta:

„Kedves Nézőink!

Magyarország kormánya 2020. március 11-i határozata értelmében az egész országra kiterjedő veszélyhelyzetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozására tett intézkedéscsomag részeként. A 100 főnél nagyobb létszámú, zárt helyiségben lévő rendezvényeket visszavonásig megtiltja.

A fenti rendelkezés értelmében úgy látjuk, hogy – egyelőre 2020. április 15-ig – tervezett előadásainkat nem tudjuk megtartani. Minden esetleges változásról időben tájékoztatjuk Önöket.

A 2020. március 13-ra tervezett Joe Landry: Az élet csodaszép, illetve a 2020. március 21-re tervezett Frenák Pál Társulat: Birdie előadására megváltott belépőjegyek visszaválthatók a vásárlás helyszínén 2020. március 31-ig.

A többi tervezett előadást egy később egyeztetett időpontban szándékunkban áll megtartani, a már megvásárolt belépőjegyek az új időpontra érvényesek lesznek.

Emellett tájékoztatjuk Önöket, hogy jegypénztárunk nyitva tartása március 16-tól változik:

hétfő–péntek: 9.00–15.00 

Tisztelettel kérjük megértésüket és színházunk iránti további szeretetüket.

Vándorfi László ügyvezető"


 
Hirdetés

Friss hozzászólások