Hirdetés

Vadiúj iskolát kap Felcsút

Vadiúj iskolát kap Felcsút

2020. május 22. - 14:05

 

Az 1900 fős Felcsúton viszonylag nagy, 600 fős új iskolát fog építeni az állam, vette észre a közbeszerzési tájékoztatásból a Napi.hu. 

Forrás: wikipédia

Hirdetés

A leírás szerint a helyi Endresz György Általános Iskola kap egy kétszintes, 16 termes új épületet és egy majdnem 1100 négyzetméteres új tornacsarnokot, nem messze az intézmény régi épületétől.

Az Endresz György iskola tanulói létszáma az intézmény leírása szerint 174–210 fő között mozgott az utóbbi években. De a régi épületükben már nehezen fértek el, mert nemcsak felcsútiak próbáltak ide járni, hanem Etyektől Bicskéig egy sereg környékbeli település diákjai is. Plusz a felcsúti akadémiáról is beírattak ide gyerekeket, így jöhetett ki a kis faluban az akár kétszáz fős tanulói létszám is.

Az iskola nagyon jó állapotúnak és kifejezetten gazdagnak tűnik az új udvari színpaduktól, a korszerű hangtechnikájukon át a 35 tanulói laptopig, saját bevallásuk szerint azonban az egyéb orvosi vagy fejlesztőszobák és szaktermek nélkül 9 tantermes épületet kezdték kinőni. 

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 
Hirdetés

Friss hozzászólások