Hirdetés

A TV2 is kiment az Onkológiai Intézetbe, és leforgatta, hogy világszínvonalú

A TV2 is kiment az Onkológiai Intézetbe, és leforgatta, hogy világszínvonalú

2019. július 27. - 09:02

 

„Szinte üres a folyosó az onkológiai osztály váróterme előtt, péntek reggel 7 órakor is csak egyetlen beteg várakozott" – hangzott el a TV2 Tények című műsorában azután, hogy a héten több cikk is megjelent arról, hogy sok beteg vagy hozzátartozó hajnal öttől sorban áll a váróterem előtti lépcsőn, hogy véletlenül se maradjon le a kemoterápiás kezelésről.

Hirdetés

Az ajtót – takarításra hivatkozva – hétkor nyitják, pénteken azonban már 6.37-kor bemehettek az emberek a váróba, valójában ezért volt üres a folyosó. Pénteken valóban nem volt akkora tumultus, mint szerdán, ám még így is 15–20 ember várakozott a lépcsőnél. Az Onkológiai Intézet szerint ezt teljesen fölöslegesen teszik, a betegek a hvg.hu-nak elmagyarázták, miért nem az.

A TV2 nem talált olyan beteget, akinek bármi kifogása lett volna. Az anyagban megszólalt Polgár Csaba főigazgató, aki arról beszélt, vannak forgalmasabb napok, de mindenkit megvizsgálnak és ellátnak. Majd rátértek arra, az intézetben milyen fejlesztések vannak, és nem felejtették el megemlíteni azt sem, hogy az Intézet a Gyurcsány-kormány idején nem kapta meg a beígért pénzt.

via hvg.hu


 
Hirdetés

Friss hozzászólások