Tenerifére költözött az MSZP volt elnöke

Tenerifére költözött az MSZP volt elnöke

2019. július 25. - 13:00

 

Kiköltözött Tenerifére családjával Tóbiás József, az MSZP volt elnöke, írja a Blikk. Tóbiás azonban továbbra is parlamenti képviselőként dolgozik, viszont a költözés következtében aktivitása jócskán visszaesett.

Forrás: mszp.hu

Ebben a ciklusban csak három ülésnapon szólalt fel, valamint túl sok irományt sem jegyez. A törvényalkotási bizottságnak április eleje óta tagja, de csak egy ülésen volt ott a nyolcból, akkor sem szólalt fel.

Tóbiás József 1,38 milliós tiszteletdíjat kap, utazási és lakhatási támogatás viszont nem jár neki. A politikus gyermeke betegsége miatt költözött ki családjával. Mint mondta,

a fiam légúti problémákkal küszködött, és az orvosok javasolták, hogy olyan helyre kellene vinni, ahol nincs pollen, por és egyéb allergén anyagok.

A képviselő azt mondja, a munkáját ingázással is el tudja látni, a kérdéseket és interpellációkat meg tudja írni Tenerifén is.

Amikor kell, jövök, minden olyan ülésen ott vagyok, ahol szükséges

– közölte Tóbiás, aki megjegyezte, hogy nem végleg költöztek ki, csak addig maradnak, amíg fia egészségügyi állapota miatt szükséges.

via 24.hu