Hirdetés

Soros-pénzt küldött Orbánnak a kutyapárt

Soros-pénzt küldött Orbánnak a kutyapárt

2020. február 06. - 11:10

 

A pártelnök a kerület szociális bizottsága elé viszi a szegény kormányfő ügyét.

Hirdetés

A kormányfőnek a vagyonnyilatkozata szerint nincs megtakarítása.  A Magyar Kétfarkú Kutya Párt számára kellemetlen volt, hogy Orbán Viktor ennyire szegény. Küldtek is neki 47 ezer forintnyi Soros-pénzt.

Klubrádióban a párt elnöke elmagyarázta, hogy azért ennyit, mert ennyiből meg lehet élni Magyarországon, és azért az úgynevezett Soros-bankókban, mert azt csak az illegális bevándorlás támogatására lehet fordítani, ráadásul korábban Soros György is támogatta már Orbán Viktort.

Kovács Gergely közölte, tudják, hogy ez nem végleges megoldás a problémára, de szerencsés a helyzete, mert önkormányzati képviselő a XII. kerületben, ahol a miniszterelnök lakik, így a szociális bizottság elé viszi az ügyét. Az interneten 6–700 forintot ér a Soros-féle 500 forintos, így pénzük erősebb a forintnál. A bankók még azelőtt készültek, hogy a NAV jelezte volna gondja van velük – tette hozzá a pártelnök.

A XII. kerületi vagyonnyilatkozat-ellenőrző bizottság elnökeként fontosnak tartja, hogy az elmúlt öt év nyilatkozatai nyilvánosak, összehasonlíthatóak legyenek, de még fontosabbnak, hogy egy-egy hetet eltölthessen a képviselők lakásán, és személyesen tudja megvizsgálni beszámolóik valóságtartalmát.

via 24.hu


 
Hirdetés

Friss hozzászólások