Schmidt Mária szerint meg akarják alázni a kelet-európai országokat

Schmidt Mária szerint meg akarják alázni a kelet-európai országokat

2019. április 15. - 11:57

 

Az uniós bürokrácia legfontosabb pozícióit a globális elit emberei töltik be a Terror Háza főigazgatója szerint, aki úgy látja, az ellenzéknek nincs politikai mondanivalója – mindezt a Bayer Show-ban mondta el.

Forrás: Facebook / Schmidt Mária

A Bayer Show vendége volt Schmidt Mária történész, a Terror Háza főigazgatója. Úgy véli, az ellenzéknek nincs politikai mondanivalója, csak a szerepeket akarják egymás közt leosztani. Az EP-választásokról szólván úgy látja, reméli, megerősödik az a politikai tábor, amely a nemzetállami függetlenséget képviseli. De nincsenek nagy reményei az összeredményt illetően, az uniós bürokrácia legfontosabb pozícióit azok töltik be szerinte, akik a globális elit emberei.

Nem tudja, mi lesz a vége a kelet–nyugati ellentétnek, mert a nyugati és az északi országok – a franciák és a németek vezetésével – minden lépésükkel arra törekszenek, hogy másodrendű szerepbe kényszerítsék a kelet-európai országokat, és lehetőleg mindegyiket megalázzák. Nem érti, hogy mit képzelnek a most helyzetben lévő vezetők, nem látja a koncepciót és víziót, amely Európa elmozdulását mutatná legalább középtávon.

via hvg.hu