Hirdetés

Öt bemutatója lesz a veszprémi Pannon Várszínháznak a jövő évadban

Öt bemutatója lesz a veszprémi Pannon Várszínháznak a jövő évadban

2020. június 23. - 12:00
0 komment

 

Öt bemutatója lesz a jövő évadban a veszprémi Pannon Várszínháznak, a nyári időszakban szabadtéri előadásokra készül a társulat az ország különböző pontjain – közölte keddi, veszprémi sajtótájékoztatóján a teátrum igazgatója, írja az MTI.

Jelenet a társulat Hair című előadásából. Forrás: pannonvarszinhaz.hu

Hirdetés

Vándorfi László elmondta, hogy július 4-től augusztus végéig negyven szabadtéri előadása lesz a társulatnak.

Mint mondta, az első nyári produkciót, a Hair című musicalt Egerben láthatják a nézők. Augusztus 31-ig lesznek előadások Kőszegen, Gyulán, Debrecenben, Dunaföldváron, Alsóörsön, Balatonfüreden, Balatonakalin, Balatonlellén és a veszprémi várban. A kínálatban a Hair mellett a Kőműves Kelemen, A Pál utcai fiúk, A dzsungel könyve és A padlás várja majd a közönséget.

Vándorfi László beszélt arról is, hogy a járványhelyzet miatt a tavasszal elmaradt Tánc Fesztiválja rendezvényt szeptember 6. és 10. között tartják meg.     

A huszadik évadját szeptember végén kezdi a társulat. A szezonban Daniel Keyes Virágot Algernonnak című színművét, Fenyő Miklós–Novai Gábor Hotel Menthol című musicaljét, Ray Cooney–John Chapman Kölcsönlakás című komédiáját, Peter Shaffer Amadeus című drámáját és Carlo Goldoni A főnök meg én meg a főnök című komédiáját láthatja a közönség.

A stúdiószínházban három monodrámát tűznek műsorra. Kocsis István Jászai Mari című darabját, Dennis Kelly 23 perc című művét és Georg Kreisler Lola Blau című monomusicaljét láthatják majd a nézők – tette hozzá Vándorfi László.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások