Hirdetés

Nem lesz idén VeszprémFest

Nem lesz idén VeszprémFest

2020. május 25. - 10:53

 

Az elmúlt időszakban számos lehetőséget megvizsgáltak a fesztivál szervezői, de immár bizonyossá vált, hogy a koronavírus-járvány következményei miatt 2020-ban nem tudják megtartani a rendezvényt – jelentették be a fesztivál honlapján.

Forrás: veszpremfest.hu

Hirdetés

Jelenleg a jövő nyári VeszprémFest szervezésén dolgoznak, amelynek részeként az idénre tervezett programok fellépőivel is egyeztettek arról, hogy 2021-ben színpadra lépjenek Veszprémben. Közülük a Jazz+Az, a Postmodern Jukebox és Juan Diego Flórez koncertje biztosra vehető a jövő nyári fesztiválon.

A további, 2021-es fellépők névsorát várhatóan november elején hozzák nyilvánosságra. A viszont már most biztos, hogy jövőre 7 napos lesz a fesztivál, és három helyszínen rendezik meg: a História Kertben felállított színpad mellett ugyanis az eredeti, várbeli színpadra is visszatérnek, valamint újra ott lesznek a Jezsuita Romkertben is.

A Jazz+Az, a Postmodern Jukebox és a Juan Diego Flórez koncertjegyek automatikusan érvényesek a 2021-es fesztiválra, ezen jegyek visszaváltására nincs lehetőség, közölték a szervezők. 

Dido viszont nem vállal fellépéseket jövőre. A koncertjeire jegyet váltott közönség számára két lehetőséget ajánlanak fel, amelyek közül 2020. december 31-ig választhatnak: belépőjegyüket azzal azonos értékű szabad felhasználású jegyre cserélik, amely a következő évi fesztivál bármelyik koncertjére beváltható lesz, a szabad helyek függvényében egészen az utolsó nagyszínpados koncert időpontjáig. Azok számára, akik nem kívánnak élni a fentiekkel, a belépőjegy árát az igénylés feldolgozását követő 60 napon belül visszatérítik. További részleteket a jegyekkel kapcsolatban a fesztivál honlapján olvashatnak.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 
Hirdetés

Friss hozzászólások