Hirdetés

Meghekkelték a kormány plakátjait Veszprémben is

Meghekkelték a kormány plakátjait Veszprémben is

2020. június 01. - 12:02

 

Olvasónk küldte el portálunknak a fotókat, amelyeken az látható, hogy a kormány gazdaságvédelmi akciótervét reklámozó plakátokat átragasztották a Jutasi úton.

Hirdetés

Vélhetően a Momentum aktivistái fejezték ki így a véleményüket, hiszen a párt korábban a közösségi oldalán mutatott be hasonló képeket.

Mint arról korábban beszámoltunk, csak legutóbb 336 millió forintot költött el a kormány két hét alatt a gazdaságvédelmi tervet reklámozó óriásplakát-kampányra, de összességében évente több tízmilliárd forint közpénzt fordít a kabinet a saját reklámozására. Ezen az sem változtatott, hogy a járvány idején nyilván jobb helye is lenne ennek a pénznek. Az Orbán Viktor által pénteken bejelentett nemzeti konzultációnak sem két fillér lesz ára, a 2017-es nemzeti konzultáció például 7 milliárd forintba került, amiben a levelek postázása és a hirdetésekre kiszórt pénz is benne volt. 

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 
Hirdetés

Friss hozzászólások