Legfrissebb

Legfrissebb

Védettség alatt állt a kiirtott Balaton-parti erdő

Letarolták a tóparti erdő jelentős részét a balatonfűzfői strand melletti szakaszon, miután az önkormányzat a polgármester fia ötletének megfelelően elfogadta, hogy strandröplabda-centrumot alakítsanak ki a területen. A fák kivágása után Marton Béla polgármester a fűzfőiek Facebook-fórumán azt állította, hogy az erdő szimpla építési terület volt – írja a 24.hu.

Szép summát költött a Fidesz az almádi frakcióülésre

Idén Balatonalmádiban tartotta kihelyezett frakcióülését a Fidesz, ami az Mfor.hu számításai szerint igen drága mulatság volt a kormánypártnak: a Hunguest Hotel Bál Resortban tartott háromnapos rendezvényért 14,1 millió forintot fizettek.

A hazai ellenzéket szeretném támogatni

Amint arról portálunk is beszámolt, az elmúlt hétvégén Londonban tartott előadást Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke. A rendezvényt a brit fővárosban bejegyzett Magyar Demokrácia Alap szervezte, amelyet kint élő magyarok alapítottak. A pártsemleges szervezet anyagilag is segíteni kívánja, hogy Magyarország visszataláljon a demokrácia útjára. Az alábbiakban Márki-Zay Péter beszél londoni előadásáról, kinti tapasztalatairól.

Oldalak