Közös jelölteket állít az ellenzék az önkormányzati választásra Orosházán

Közös jelölteket állít az ellenzék az önkormányzati választásra Orosházán

2019. március 14. - 21:15

 

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke jelentette be Orosházán, hogy az MSZP, a DK, a Momentum és a Jobbik támogatásával egy polgármesterjelöltet állítanak a városban, dr. Szabó Ervin személyében, valamint az őszi önkormányzati választásra valamennyi választókerületben szintén egy-egy közös jelöltet neveznek meg – írja az oroscafe.hu.

Dr. Szabó Ervin és Márki-Zay Péter. Forrás: Facebook / Dr. Szabó Ervin

Az 1848–49-es forradalomra és szabadságharcra emlékező ellenzéki ünnepségen Márki-Zay Péter elmondta, Orosháza az összefogás egyik példája, a cél a lehető legtöbb településen hasonlóképpen megszervezni az ellenzéki jelöltállítást.

– Számomra nincs jobb- vagy baloldali járda, ellenzéki vagy kormánypárti könyvtár, oktatás, orvosi ellátás. Megválasztásom esetén minden egyes orosházit szolgálnék. Soha nem látott mértékben fogy a város lakossága, ezt megállítani csak konkrét és komoly intézkedésekkel lehet és nem látszatberuházásokkal. A város vezetését szakemberek tudására alapozva képzelem el. Többet érdemel Orosháza – mondta dr. Szabó Ervin, a Jobbik önkormányzati képviselője, ellenzéki polgármesterjelölt.

via oroscafe.hu