Kövér: Egy normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak

Kövér: Egy normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak

2019. május 16. - 06:14

 

Tőle szokatlan témáról, a homoszexuálisok egyenjogúságáról is megosztotta gondolatait szerda esti zuglói fórumán Kövér László – derül ki az Index tudósításából.

Forrás: wikimedia

A Magyar Országgyűlés elnökének igen sarkos véleménye van erről, amelyet az egyik résztvevő hozott fel. (Kérdezni csak előre, kizárólag írásban lehetett.) A hallgatóság tagja azt kérdezte,

Hogyan lehet megőrizni a keresztény kultúrát egy olyan világban, ahol az élet minden területén lopakodik a liberalizmus?

Kövér László erre válaszul előbb felcsattant, majd úgy fogalmazott, „ha még csak lopakodna!", majd egy vicc mesélésébe kezdett:

Egy liberális apuka tologatja a gyerekét a babakocsiban. Odamennek hozzá:

– De aranyos, kisfiú vagy kislány?

– Ha nagy lesz, eldönti!

Kövér szerint tíz évvel ezelőtt még a térdüket csapkodva nevettek ezen, ma viszont ez a „véres valóság". Elmondta azt is, valahol törvényt is kiadtak erre, és „három WC-t írnak elő a közintézményekben: a nőknek, a férfiaknak, meg a... harmadiknak". Ugyanakkor ez szerinte diszkrimináció, mert a szexuális kisebbségek ennél többen vannak. „LMBTQ, ez öt. Vannak a férfiak, nők, meg az LMBTQ. Hol van a másik négynek? Miért nem kérik ki maguknak?"

A házelnök ezután szóba hozta, hogy Lengyelországban a liberálisok „kampánytémává" tették a pedofil papok eseteit. A papi pedofília szerinte a „legundorítóbb bűnök egyike". A tudósításból kiderült, hogy Kövér a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok házasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe.

Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.

Ugyanakkor szerinte ez a hozzáállás nem igaz minden homoszexuálisra, mert „egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak". (A tudósításban megjegyzik, hogy a közönség ennél a résznél már nem nevetett.)

A fórumon a klímaváltozás is téma volt, és Kövér tisztázta korábbi álláspontját annak jelentőségét illetően. Szerinte félreértették a szavait, és nem gondolja, hogy a jelenség a „média agymosása", mint mondta, „a világ előtt álló kihívások között az egyik legfontosabb".

via hvg.hu