Hirdetés

Jobbik: „A verseny szabad lesz, Mészáros nem”

Jobbik: „A verseny szabad lesz, Mészáros nem”

2020. június 30. - 17:19
0 komment

 

Sikeresen vizsgázott a néppártosodás, mondta kedden délután Budapesten újságírók előtt a Jobbik elnöke. Jakab Péter a párt elvi nyilatkozatát bemutatva arról beszélt, megérkeztek a centrumba, ahonnan minden embernek a szabadság és a gyarapodás alternatíváját nyújtják, írja a Magyar Hang.

Forrás: Facebook/Jakab Péter

Hirdetés

– A Jobbik magát keresztény, konzervatív, jobbközép néppártként határozza meg. A globalizáció helyett a lokalizmus hívei, a kisvállalatok, önkormányzatok támogatásában hisznek. Nem az olcsó munkaerővel akarják kiszolgálni a Nyugatot, hogy az félrenézzen a keleti típusú rendszer kiépülésekor – sorolta Jakab Péter.

Anyagilag és szellemileg is független középosztályra és a vidék támogatására van szükség, folytatta, hozzátéve, hogy a vidék és a főváros közti különbséget nem Budapest lenyomásával kell elérni, ahogyan most a kormány teszi.

A Jobbik szavai szerint a rend pártja, amely fellép nemcsak azok ellen, akik házat, hanem azok ellen is, akik hazát rabolnak. „A verseny szabad lesz, Mészáros nem” – szögezte le.

Brenner Koloman képviselő, leendő parlamenti alelnök rámutatott: nyugati példák szerint született az elvi nyilatkozatuk, amivel a párt elnöke visszaadta a Jobbik lelkét. 

Balczó Zoltán képviselő ugyanitt fontosnak nevezte, hogy a párt minél szélesebb kört tudjon megszólítani, de közben legyen ideológiája, legyenek deklarált elvei.

 

 

 

Az átvett tartalmak hitelességéért, igazságtartalmáért portálunk nem vállal felelősséget.

Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik a Veszpresszó álláspontját.

Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.

A pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.


 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Hirdetés

Friss hozzászólások