Hadházyt teljesen kiakasztotta, hogy Tiborcz életmentő készüléket adományoz a SOTE-nak

Hadházyt teljesen kiakasztotta, hogy Tiborcz életmentő készüléket adományoz a SOTE-nak

2019. augusztus 18. - 11:07

 

A független képviselő szerint „kevés lehangolóbb dolog van", mint hogy a Semmelweis Egyetem közleményben köszöni meg a miniszterelnök képen mosolygó vejének az adományt. A szövegben Tiborcz nevét meg sem említik – írja a hvg.hu.

Forrás: Facebook

Életmentő készüléket adományozott a BDPST Group a a Semmelweis Egyetem Bókay Gyermekgyógyászati Klinika újszülött- és gyermek intenzív osztályának, szúrta ki a SOTE honlapján a közleményt Hadházy Ákos független képviselő.

Hogy a BDPST Group tényleg Tiborcz István, Orbán Viktor vejének a tulajdona, más sem bizonyítja jobban, mint a SOTE által megosztott kép, amelyen Tiborcz mosolyogva ráz kezet a klinika igazgatójával, dr. Szabó Attilával.

Hadházy szerint a 35 milliós készülék sovány vigasz a „lopott milliárdokhoz" képest, a képviselő továbbá azt is hozzáteszi: „lehetséges, hogy Tiborcz érzi, hogy a Microsoft-ügy miatt még nagyobb bajban lehet, és a propagandamesterek javasoltak neki egy jótékonykodó PR-eseményt. 

A közlemény azt is megjegyzi, hogy a BDPST Group tulajdonosi körének együttműködése a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvánnyal több évre nyúlik vissza – azt azonban nem említik meg, hogy a képen látható tulajdonos Tiborcz István, a miniszterelnök veje.