Felavatják a dupla körforgalmat a Kétfarkú Kutyák

Felavatják a dupla körforgalmat a Kétfarkú Kutyák

2019. május 24. - 09:25

 

Már december elején megindulhatott a forgalom a veszprémi belváros szívében lévő kettős körforgalomban, ám a városvezetés eddig nem adta át hivatalosan. Nem volt ünnepély, szalagátvágás, pedig amúgy a Fidesz imád avatni, szalagot átvágni, sokszor még el sem készült létesítményeknél is pózolnak, főleg választások előtt. A Kutyapárt azonban most pótolja a hivatalosságok mulasztását.

Nyilván nem véletlen, hogy elmaradt a hivatalos átadás, hiszen azzal magára vonta volna a népharagot a városvezetés, a kettős körforgalom ugyanis – finoman fogalmazva – nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nemhogy gyorsult volna a forgalom a belvárosban, hanem még inkább lelassult, főleg csúcsidőben.

Ennek a közutálatnak örvendő, forgalomlassító szörnyetegnek az avatására vállalkozott most a Magyar Kétfarkú Kutya Párt veszprémi csoportja: május 25-én, szombaton 13.30 órától Körforgalom-avatás és talán még valami címmel hívják az érdeklődőket az ígéretes eseményre. A találkozó a McDonald's parkolójában lesz, 13.15 és 13.30 között.