Hirdetés

Berki Krisztián felállt, és az interjú vége előtt kisétált az ATV stúdiójából

Berki Krisztián felállt, és az interjú vége előtt kisétált az ATV stúdiójából

2019. július 24. - 09:08

 

„Én nem értek a politikához” – mondta. Arról is beszélt, egy inget csak egyszer vesz fel.

Forrás: atv.hu

Hirdetés

A celeb Berki Krisztián (akinek semmi köze az olimpiai bajnok tornászhoz, csak a név azonos) pár napja jelentette be főpolgármesteri szándékát. Ruhában mászott ki egy medencéből, szerinte csak ő képes nyugdíjazni Tarlós Istvánt.

Igen, indulok. Igen, októberben én leszek Budapest következő főpolgármestere. Igen, csak én vagyok képes nyugdíjba küldeni Tarlóst. Igen, kellettek ti is. Együtt, veletek megcsináljuk. Berki Budapestért. Tartsatok velem!

Van egyfajta groteszk éle a hírnek, amit csak növelt Berki hétfő esti ATV-s szereplése. A netceleb azzal indokolta indulási szándékát, hogy amit az ellenzék eddig bemutatott, az szerinte nem más, mint Muppet Show. Elmondta azt is, ő nem ért a politikához.

Elege lett abból, hogy tornából felmentett emberek indulnak a választáson, illetve egyikük 40 éves koráig az édesanyjával élt.

Szerinte a többi indulóval van egy általános probléma, ez pedig az ápolatlanság. Ő viszont egy inget csak egyszer vesz fel. Úgy látja: az embernek ki kell néznie valahogyan, ápoltnak kell lenni. Budapestnek tökéletes vezetőre van szüksége, ez a tökéletes vezető pedig ő maga, mondta. Arra a kérdésre, hogy milyen a tökéletes vezető, azt mondta, ambiciózus, sikerorientált, odafigyel az emberekre, és tulajdonosi szemlélettel közelít a fővároshoz.

Tarlóst – ha nyerne Berki – egy évig tanácsadóként alkalmazná, de aztán nyugdíjazná. Vannak támogatói, a kampányt pedig 100 millió forintos összeggel képzeli el. Nem akar ígérgetni, jelöltségét a házassághoz hasonlította. Ugyanakkor azt ígérte, augusztus elején készen lesz a programja.

Ezt követően Berki azzal vádolta meg Rónai Egont, hogy – mivel ő Fradi-, Rónai pedig MTK-szurkoló – elfogult volt vele szemben, ezért a „beszélgessen magával!” kiáltással kiviharzott a stúdióból.

A beszélgetésnek már eleve vége lett volna, amikor Berki kisétált. Előtte Rónai Egon a celeb állítólagos felfüggesztett büntetéséről kérdezett.

via hvg.hu


 
Hirdetés

Friss hozzászólások