Bayer Zsolt ráeresztene egy bikát a norvég klímatudós édesanyjára

Bayer Zsolt ráeresztene egy bikát a norvég klímatudós édesanyjára

2019. július 27. - 06:25

 

Jorgen Randers klímakutató bírálta Orbán irányvonalát, Bayer ezt nem hagyta szó nélkül.

Nagy felháborodást keltett kormányoldali körökben Jorgen Randers norvég klímastratégia-professzor HVG-nek adott interjúja, amelyben arról beszélt,

Olyat csak Ceausescu Romániájában és a mai Magyarországról olvastam, hogy a hatalom a lakosság számának emelésével akarná igazolni, milyen fantasztikus az ő országa.

Szerinte egy ország jóléte jelentős mértékben függ attól, mennyire alacsony a népsűrűsége, hatalmi szempontból sem logikus a gyerekszám növelése, és mindenki jobban él, ha az igényeihez minél kevesebbet kell felélni az őt körbevevő természetből.

Csütörtökön a Magyar Idők elmeháborodottnak nevezte a tudóst, Bayer Zsolt publicista viszont nem állt meg itt. A 444.hu tudósítása szerint a Tusványoson rendezett kerekasztal-beszélgetésen azt mondta,

ez a klímastratégia-professzor kifejtette megrendülését afölött, hogy a magyar kormány a magyar népesség szaporulatának irányába tesz lépéseket. Szerinte ez rettenetes, és ilyet csak Ceausescu Romániájáról és a mai Magyarországról olvasott. (...) Ideje lenne akkor, hogy Jorgen elvtárs Norvégiából – hogy eresztenék rá édesanyjára a bikát – is távozzon az élők sorából, és így csökkentse az ökológiai lábnyomát.

Bayer abban bízik, 10–30 év alatt leáldozik ezeknek a

küldetéstudatos, idióta elmebetegeknek, és a keresztény európai fehér ember újra hajlandó lesz szaporodni.

Szerinte ugyanis a világban azzal állna helyre az egyensúly, ha inkább Afrikában állnának át az egygyerekes családmodellre, a keresztény emberek pedig 4–5 gyerekes családokban élnének. Szerinte elmebaj, hogy ott, ahol minden adott, hogy az emberek sok gyereket neveljenek, „nem méltóztatnak szaporodni", de ott, ahol semmi sem adott, 8–10 gyerek is születik.

via hvg.hu